-

-

perjantai 28. marraskuuta 2014

Joulukorttiaskartelut

Katsokaa miten kauniita papereita löysin eiliseltä ostosmatkaltani? Olimme muutaman rouvan kanssa ostamassa lahjoja joulupakettikeräystä varten. Olimme hakeneet lasten kirjoittamia toiveita ja lähdimme mahdollisimman hyvin niitä noudattamaan. Löysimme niin vaatetta kuin lelua. Tällainen pieni ele ennen joulua tekee paljon hyvää monelle. Muistetaan itse kukin joulupadat, joulukeräykset ym. <3

Joulutervehdyksiä varten piti hankkia hieman askartelutarpeita ja nämä kauniita paperit löytyivät ja vieläpä hirmuisen edullisesti!! Jos en nyt aivan väärin muista yksi lehtiö oli n. 1,50 € ja paperit ovat todella kauniita, hyvälaatuisia ja yhdessä lehtiössä on 32 arkkia. Näillä mennään vielä ensi vuonnakin, heh!

Valokuvat lapsista on jo lähetetty Lidl-kuvapalveluun, niitä odotellessa...kunhan ne saapuvat pääsen kirjoittelu- ja askarteluhommiin! Korttiruljanssi on aina yhtä mukavaa ja yritän tehdä joka vuosi hiukan erilaisia. On meidänkin perheessä menty kaupan korteilla (ei huono vaihtoehto sekään), mutta aika pienellä panostuksella saa aikaan hienoja joulutervehdyksiä. Vähän kartonkia, tarroja tai lasten piirroksia, valokuvia, vähän väriä tai leimasimia, onhan noita vaihtoehtoja. :)Askartelemisiin!


Kansista näkee kaikki kuosit...voiko olla enää
värikkäämpää? Tykkään. Kovasti. :)Esimerkiksi tässä muutamat (helpot) vinkit, klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti