-

-

torstai 20. marraskuuta 2014

Pikkupurtavaa!

Kuva ei todellakaan ole maailmanhistorian paras, mutta mennään nyt tällä, kun parempaa ei ollut tarjolla. :)Pikkusuolaista on mukava keksiä kahvipöytään makean seuraksi tai pieneksi purtavaksi glögin kanssa nautittavaksi. Näitä pieniä, rapeita vehnäkuppeja olen ostanut niin Suomesta (ainakin Prisman keksiosastolta olen löytänyt) kuin täältä Saksasta Ikeasta. Tuote on nimittäin ruotsalainen. :)

Kätevä, etevä ja aikaansaava kokki väsää täytteen esim. ranskankermasta, lohesta ja tillistä tai tuorejuusosta sekä kinkkusuikaleista. Vähän aikaa omaava täyttää pikkukupposet tuorejuustolla, kurkun ja tomaatin palasilla (salaattia varten joutuu kuitenkin pilkkomaan vihanneksia, tee sen verran enemmän, että riittää näitä varten) sekä heitt... asettelee 'viehkeästi' rucolaa päälle. 

Maistuu ja meidän taloudessa nämä ovat uponneet jokaiseen vieraaseen kuin veitsi voihin. ;) (Tuorejuustoa vaihtamalla saat erimakuisen täytteen vaikka vihannekset/koristeet pysyisivät samoina)Hihassa (ainakin) yksi hyväksi havaittu pikkupurtavan ohje, sopii glögin seuraksi. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti