-

-

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

(Pikku)joululahjaideoita

Edessäni on ainakin kahdet 'pikkujoulut'. Molempiin juhliin pitää varata mukaan niin naposteltavaa kuin pienet lahjat. 'Secret Santa' on aina jännittävä ohjelmanumero, olet sitten 3 tai kolmekymppinen. ;) Pienet muistamiset antavat joulutunnelmaa ja on mukava antaa jollekin lahja ja tosiaan et voi tietää kenelle ostamasi/tekemäsi lahja päätyy.

Yleensä lahjat sujautetaan jo etuovella säkkiin/koriin, kukaan julavieraista ei pääse näkemään kuka on tuonut sen muhkeankokoisen tai kuka on tuonut mitäkin. Kunhan kaikki pitävät kiinni säännöistä  (alle 10 € lahjat, lastenjuhlissa varsinkin n. 5 € on passeli summa) ei kenelläkään tule huonoa omaatuntoa, kun oma lahja oli 'vain' sitä tai tätä. (Paras kaveri -pisteitä ei nyt jaella, heh)

Muutama vuosi sitten tutustuin pikkujouluissa lahjojenjakoleikkiin jossa ensin nostettiin lappunen joka kertoi missä järjestyksessä saat valita lahjasi. Kun oli seuraavan vuoro hän sai joko 'varastaa' sinun omasi (sinun kuului avata lahjasi kaikkien nähden) tai sai valita uuden. Näin mentiin koko kierros läpi, jokainen sai valita tai varastaa, kuitenkin korkeintaan kolme kertaa sai napata jonkun toisen valitseman paketin.

Muistan ensin saaneeni tuoksukynttilöitä, mutta ne varastettiin, lopulta huomaani päätyi todella kaunis metallinen lintukoriste. Paketti oli kaikista pienin ja se ehkä kiinnitti huomioni. Pienikin voi olla kaunista. :)
Tässä pari ideaa joita voisi hyödyntää niin 
pikkujoululahjoissa tai miksei antaa vaikkapa naapurille, 
työkaverille tai kenelle vain.


(Valitsin nämä kolme koska TAATUSTI jokaisessa 
huushollissa on keräykseen meneviä lasipurkkeja joita 
voi huolellisen pesun ja koristelun jälkeen hyödyntää....)

Oletko ollut pikkujouluissa
joissa 'röyhkeästi on varastettu' lahjasi?
Hmmm....
onhan se vähän 
kurjaa, jos oikein mieluinen lähteekin 
jonkun toisen matkaan, hah :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti