-

-

maanantai 11. toukokuuta 2015

Hotelliaamiainen

Viime viikon kaikista aamiaisista yksi nautittiin kivassa pikkuhotellissa joka sijaitsee hyvin lähellä meitä. Valikoima oli suuri ja kaikki hyvin herkullista! Mm. täytettyjä kananmunia, banaanipirtelöä, rapucoctail, antipastovalikoima, tuoreet sämpylät sekä croisantit, oi vitsit! Rooibos-teetä & verigreippimehua....hinta oli huokea, 10€/hlö! Paikka sekä aamiainen oli jo ennalta tuttu juttu. Seuraavatkin Suomivieraat raahataan paidankauluksesta tuonne syömään, en usko, että kukaan pistää hanttiin. ;)

Täytetyt kananmunat, 'devils eggs', tai mitä nyt lie, olivat hyviä ja täytyykin väsäillä illanistujaisiin samanlaisia. Toissa viikonloppunakin nautimme aamiaisen kodin ulkopuolella ja sielläkin oli näitä edellä mainittuja kananmunaherkkuja. Hmmmm, onkohan se jonkinlainen muotijuttu, saksalainen juttu, paikallinen....? Noh, olkoon mitä on, kuitenkin maukasta sekä täytteestä riippuen ihan terveellistäkin. ;)

Kun Suomivieraatkin ovat jo saateltu kotimatkalle kyynelten siivittäminä on taas aika palata ruotuun ja kokkailla, siivota, touhuta kotona siihen entiseen malliin. ;) Mutta jos jokainen viikko ja päivä olisi tismalleen samanlainen kuin edellinen
tulisin varmaan ihan höperöksi. Kiva, että välillä on enemmän hurvittelua, kotoilu taas maistuu mukavalta. ;)

Rentoa tai tapahtumarikasta, kumpi vain passaa paremmin, alkavaa viikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti