-

-

tiistai 24. marraskuuta 2015

Ruokakuvia
Koneella on valtavat määrät kuvia. Hassua, mutta muistan monen kuvan kohdalla aivan tarkasti kuvaustilanteen ja miksi kuva on otettu. Ehkä olen otettanut kuvamuiston jostain herkullisesta ruoasta, ostanut jotain kaupasta ja se on pitänyt ikuistaa tai ehkäpä lapset olivat tehneet jotain, kun kuvissa näyttivät niin hurjilta! :D (Mm. tussinjälkiä kummankin jalat täynnä sekä vähän seinässäkin *huoh*). En ole mikään superhyväkuvaaja, vaihtelen vain asetuksia emmekä edes omista kameraan kuin kaksi putkea. Näin talven ja hämärän tullen en edes yritä taistella hyviä kuvia saadakseni. Hermot eikä aika kestäisi sitä. ;) Nyt mennään näillä mitä on, kevät taas koittaa ja saadaan nauttia siitä luonnonvalosta, kuvistakin tulee sitten taas aivan muunlaisia. 

Lapsia toki tulee kuvattua paljon. <3 Mutta on kotiakin kiva ikuistaa valokuviin. Voi sitten vaikka vuosien päästä ihastella/kauhistella jotain sisustusratkaisua tai muistella vanhaa kotia. Seinien väriä, kolhuja lattiassa tai jotain erityistä mikä oli juuri siinä talossa, kodissa. 4,5 vuoden aikana perheemme on asunut neljässä eri osoitteessa joten on niitä kuvamuistojakin. ;) Toivottavasti tässä kodissa viivymme pidempään kuin pari vuotta, viihdymme ainakin koko perhe täällä hyvin.

Kodin lisäksi, mitä on kiva kuvata? No RUOKAA! Tuoksukameraa ei ole vielä keksitty (peukku alas), mutta muuten on kiva ainakin yrittää vangita ruoan tai leivonnaisen aromit ja mehukkuus kuvaan...hmmmmmm. Ehkä siinä joskus onnistuu tavallinen talliainen! 

Yllä olevista kuvista tuo ensimmäinen on kiva, tosi kiva!Kaivelen taas lisää vanhoja ruokakuvia...sieltä voisi löytyä joku
kiva resepti jonka jakaa täällä blogissa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti