perjantai 16. kesäkuuta 2017

Batman Party!!







Ihanat juhlat, Batman-aiheiset ulkokemut oli viime viikonloppuna! Nautimme mukavasta ilmasta, ja hyvästä seurasta....herkuista puhumattakaan! Tuon mehevän kakun reseptin ystävätär oli löytänyt Pinterestin kautta (mitä sieltä nyt ei löytäisi? ;)) ja siinä oli makua ja koostumus oli ihanan mehevä. Muitakin kakkuja oli tarjolla, mutta olin yhdestä palasta jo niin täynnä, että sain vielä yhden muffinin laitettua suuhuni! :D Olen kyllä aikamoinen herkkusuu, mutta ei sitä tällainen herkuttelijakaan pysty viittä kakkupalaa syödä....vaikka kuinka haluaisi. ;)

Lapset taas ovat hyvin kummia juhlijoita. Ovat olleet aina. Laittavat suuhunsa pari naksua ja jonkun keksin, mutta se on sitten siinä. Eivät vaan yksinkertaisesti kerkiä herkutella ja notkua pöydän ääressä! Heh! Juhliin tullaan ilmeisesti vain seurustelemaan ja leikkimään ei nauttimaan pöydän antimista....ehkä vielä joku päivä ymmärtävät maukkaan kakun päällekin.


Vielä toinen postaus tähän päivään, ollut aika 
hurlumhei päivä. 

Mukavaa loppuiltaa....

8 kommenttia:

  1. Wau, mitkä teemajuhlat! Upea kakku ja muut herkut!
    Ihanaa iltaa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ystävä on todellinen teemajuhlien kuningatar, aina hyviä ideoita! Kiva jakaa kuvia täällä blogin puolella, jos vaikka joku ruudun toisella puolen inspiroituisi. :)

      Poista
  2. Ompas hieno Batman kakku,pöytäliina ja kattaus :) Minkä ikäselle tälläset juhlat järjestettiin? :)

    VastaaPoista
  3. Hienot juhlat herkullisine tarjoiluineen!
    Aurinkoista viikonloppua! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli herkkua tarjolla, ystävä on oikea juhlajärjestelijä luonteeltaan. :) Kiitos sinnekin aurinkoa viikonloppuun!

      Poista
  4. Upeat Batman synttärit!
    On niin hieno kakku!
    Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista