2 dl kuohukermaa
100 g taloussuklaata
Mittaa kermasta 3/4 dl kattilaan. Kuumenna se kiehuvaksi.
Nosta kattila levyltä. Sekoita joukkoon paloiteltu suklaa.
Sekoita, kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista.
Anna jäähtyä.
Vatkaa loppu kerma (1 1/4 dl) vaahdoksi.
Yhdistä jäähtynyt suklaaseos ja kermavaahto.
Lusikoi pieniin annoslaseihin tai kahvikuppeihin.
Peitä ja nosta jääkaappiin vähintään 1 - 2 tunniksi, jotta maut tasoittuvat.
Valitse haluamasi koristeet tai nauti sellaisenaan.
Vatkaa loppu kerma (1 1/4 dl) vaahdoksi.
Yhdistä jäähtynyt suklaaseos ja kermavaahto.
Lusikoi pieniin annoslaseihin tai kahvikuppeihin.
Peitä ja nosta jääkaappiin vähintään 1 - 2 tunniksi, jotta maut tasoittuvat.
Valitse haluamasi koristeet tai nauti sellaisenaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti