200 g Digestive-keksejä
75 g voita
^ Murskaa keksit ja yhdistä sulatetun voin kanssa.
Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja rasvaa hieman
reunoja. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja paista 175
asteessa n. 8 minuuttia.
4 keltuaista
1 prk kondensoitua maitoa
1 1/4 dl limemehua
2 tl limen kuorta raasteena
^ Vatkaa keltuaisten rakenne rikki. Lisää kondensoitu maito ja limemehu.
Sekoita seosta ja lisää limenkuori. Vatkaa tasaiseksi ja kaada seos
keksipohjan päälle. Paista 175 asteessa n. 10-15 min.
Anna seistä jääkaapissa n. 3 h tai jopa seuraavaan päivään.
Herkullisen ohjeen olen saanut suomalaisystävältä!
Kiitos siitä ;)
Nams, ihanan pirtsakka kakku, iisit raaka-aineet
ja takuuvarma kahvipöydän herkku (aikuiseen makuun!).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti