tiistai 23. elokuuta 2016

Valkosuklaa-bretzelit










Niin iisiä, mutta aikas hyvää!

Dippaa bretzeleitä haluaamasi sulatettuun 
suklaaseen, koristele ja sekunneissa sinulla 
on valmiina pikkuherkku TV:n tuijottelua ajatetellen 
tai miksei vaikkapa lasten juhliin. 

Nämä herkut tuli tehtyä ihan sen tähden, kun kaapissa 
lymyili puoliksi rouskuteltu bretzel-pussi sekä 
valkosuklaatakin oli sopivasti.


Huomenta vaan, 
Guten Morgen :)

2 kommenttia:

  1. Mahtava idea, kiitos! Näitä pitää ehdottomasti kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä :) Näihin on vaikka kiva käyttää nonparelli- ja strösselipurkkien jämät, että voi taas seuraavaa kakkkua varten ostaa jotain muita härpäkkeitä. ;)

      Poista