keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Juustoja pöytään







Syömme usein juustoja. Tai usein ja usein, mutta toisinaan. Ovat minun ja miehen, meidän kummankin herkkua. Kaikki käy laidasta laitaan ja mitä haisevampi tai monimutkaisempi nimi, sitä parempi. ;) Viimeksi juustoja maistellessa emme miettineet sen enempää makupareja tai mitä olisimme aiemmin hyväksi havainneet, vaan ostimme summamutikassa jotakin. Jopa niin nopealla aikataululla, että keksit jäivät kauppaan. Itse, kun tykkään, että juustojen kanssa on erilaisia keksejä (joita lapset tykkäävät sitten rauskutella ihan perus-edamin kyljessä) ja olenkin löytänyt Saksasta monenlaisia maistuvia, juurikin juustojen pariksi. Me ei välitetä hilloista tai hyytelöistä juustojen kera, mutta hedelmiä ja jotain muuta suolaista on aina. Tällä kertaa naudanpaistia sekä salamia. Tuo ohuenohut leikkele hävisi lautaselta salamannopeasti niin hyvää se oli, nams.







Valkohomejuusto on sitä parempaa mitä kauemmin aikaa 
antaa sen oleilla huoneenlämmössä. Mutta valitettavasti 
tämä ko. juustosta ei tullut meidän lempparia, mutta 
tomaatti-oliivigoudasta tuli. Ihan hurjan hyvää!


(Hmmm....ja mitkä sopivat myös hyvin yhteen:
päärynä sekä briejuusto leivän päällä. 
Kannattaa kokeilla.)


Keskiviikkoterkuin, tänään ei juustoja 
ihan kanaruokaa vaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti