perjantai 30. syyskuuta 2016

'Laiskan salaatti'







Joskus ei jaksa pilkkoa ja kuoria montaa sorttia, pestä 
ja huuhdella, raastaa ja kuutioida. Silloin kun ei jaksa
väsätä salaattia tulee kysymykseen dippivihannekset 
(ja se dippi...). 

Raikkaat värikkäät dipattuina vaikkapa 
hummukseen....omnomnomnom


tai helpoin vaihtoehto: Suomesta roudattuja
dippijauheita. ;)


Mukavaa viikonloppua, 
rouskutellaan ja popsitaan vihanneksia!!


5 kommenttia:

  1. Ihanan värinen herkkulautanen :) Terveellistä herkuttelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieskin sanoi, ettã kiva, kun on toisinaan dipattavia vihanneksia. Tosiaan, terveellinen herkkulautanen. :)

      Poista
  2. Hyvältä se "laiskan salaatti" näyttää....mikäs sen mukavempaa kun dippailla ja herkutella hyvillä raaka aineilla! Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista