Ihanan runsas juustokakku Kotilieden maittavalla ohjeella!
Näistä kuvista tuli niin kauniita, vaikka itse sanonkin. ;)
Puuterisokerilla peitetyt marjat näyttävät kauniilta
ja taustalla tulppaanimaljakko.
12 ANNOSTA
Ainekset
150 g voita tai margariinia
3 rkl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1-2 rkl vettä
4 kananmunaa
1 vaniljatanko
3 prk (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (250 g) mascarponejuustoa
2 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
2 rkl sitruunamehua
Vaahdota rasva ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon vehnä- jauhot
ja kananmuna ja lopuksi vesi.
Erottele täytteen kananmunat keskenään. Halkaise
Erottele täytteen kananmunat keskenään. Halkaise
vaniljatanko pitkittäin ja raaputa siemenet kulhoon.
Lisää keltuaiset ja loput täytteen aineksista ja vatkaa
seos huolella tasaiseksi. Vaahdota valkuaiset erikseen
ja lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti käännellen taikinaan.
Aseta leivinpaperiarkit irtopohjaisten kakkuvuokien
Aseta leivinpaperiarkit irtopohjaisten kakkuvuokien
pohjan ja reunan väliin. Valmista yksi isompi, halkaisijaltaan
24 cm oleva tai kaksi pienempää, halkaisijaltaan noin
18 cm kakkua. Painele taikina vuokien pohjille ja reunoille.
Valuta täyte vuokiin ja tasoita pinta. Paista 175 asteisen uunin
keskitasolla noin tunti. Nosta jäähtymään. Anna vetäytyä
hyvin viileässä ennen vuoasta irrottamista. Koristele tuoreilla marjoilla.
Herkullisen näköinen juustokakku! Mukavaa torstai iltaa teille sinne!
VastaaPoistaKiitos, oli hyvin maukas kakku. Mukavaa viikonloppua Sinulle! :)
PoistaNyt herahti vesi kielelle 😛 Ihanat ovat myös kuvat!
VastaaPoistaT.Maija Myrskyluodolta
Tätä kannattaa kokeilla ;) Nams!
VastaaPoistaIhana kakku ♥
VastaaPoistaKiitos Kirsti :) <3
Poista