Resepti, KLIK!!
2 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
200 g voita sulatettuna
2 kpl banaania (murskattuna )
3 rkl kermaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl vaniljasokeria
Murskaa kypsät, pehmeät banaanit vaikkapa haarukalla. Sulata voi. Sekkita kuivat aineet keskenään. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää voi, banaanimurska ja kerma. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi vielä kuivat ainekset. Paista 175 asteessa n. 45 min. Kokeile kypsyyttä vaikkapa hammastikulla.
Lisäsin itse vielä ehkä noin desin verran
Marianne Crush -piparminttusuklaarouhetta
Marianne Crush -piparminttusuklaarouhetta
ja vehnäjauhoista osan korvasin perunajauhoilla.
:)
Joskus voi hyvin varioida!
Namskis, kun näyttää mehevältä kakulta!
VastaaPoistaMukavaa illan jatkoa!
Oli oikein hyvää, bansku ja piparmintturouhe passasivat kivasti yhteen. :) (Kunhan ei liika laita, saattaisi tulla liian makeaa...)
PoistaNyt herahti vesi kielelle! Ja vielä mansikoita! Pitääkin seuraavalla kerralla tehdä, kun mustuneita banaaneja löytyy hedelmävadilta. T.Maija Myrskyluodolta
VastaaPoistaJoskus tulee vahingossa ostettua uusi terttu banaaneja vaikka edellisiäkin olisi ollut jäljellä, silloin tulee tehtyä banaanikakkua. 😊 Oikein kiva, iisi resepti.
Poista