Tätä kakkua olin halunnut kokeilla jo kauan aikaa, ja miehen ollessa reissun päällä oli
oiva tilaisuus leipaista minulle ja lapsille jotain hyvää iltapalaksi.
Kakku on murea, mureneva, kauniin vaalea, pehmeä ja omasta mielestäni
maukas kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämä oli teen kera oikein herkullinen
iltapala! Tämä resepti jää kyllä käyttöön.
Tämän reseptin löysin Kotikokkien sivuilta, KLIK!
Ohje
Vuokaan
voita (tai margariinia)
mantelijauhetta
Taikina
3 kananmunaa
2 1/2 dl sokeria
250 g margariinia tai voita
3 1/2 dl perunajauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
----------------------------------------------------------------------
Voitele kakkuvuoka ja ripottele mantelijauhetta.
Vaahdota munat ja sokeri.
Kiehauta rasva ja valuta se muna-sokerivaahtoon ohuena nauhana.
Sekoita taikinaa samalla.
Sekoita keskenään kuivat aineet.
Sekoita ne taikinan joukkoon.
Paista 175 asteisen uunin alaosassa n. 40-50 min.
Teillä on ollut herkkuiltapala! Kuvat ovat myös kauniit! T.Maija Myrskyluodolta
VastaaPoistaKiitos 😊 Pumpulikakku oli hyvin maukas iltapala 😉
Poista