keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Jogurttikuivakakku banaanilla

Nyt on niin makoisaa reseptiä tarjolla voi että! Tähän saa kivasti upotettua sen yhden ruskean banskun sekä kaapissa lojuvaa jogurttia. Kakusta tuli mehevän pehmeä ja hyvin maukas. Suosittelen kovasti!

Resepti löytyi täältä, KLIK! (Kodin Kuvalehti)


















Kodin Kuvalehden resepti:



Ainekset
3 munaa
3 dl sokeria
150 g voita tai margariinia
1 dl makeaa omenasosetta tai muussattua banaania (käytin banaania)
2 tl kardemummaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 dl maustamatonta- tai turkkilaista jugurttia
1 sitruunan mehu

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Sulata rasva ja yhdistä omenasoseen tai banaanin kanssa. Yhdistä kuivat aineet ja lisää siivilän läpi vaahtoon. Lisää lopuksi varovasti käännellen hedelmä-rasvaseos ja jogurtti.
Kaada taikina noin 1,5 litran vetoiseen vetoiseen, voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla 45–50 minuuttia. Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua.

(Korvasin osan jauhoista kaakaojauheella.)


8 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen kakku!😋
    Kivaa illan jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Varmaan hyvää!
    Mukavaa illan jatkoa!♥

    VastaaPoista
  3. Oijoi kun näyttääkin herkulliselta:) Mukavaa viikonjatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mehevä, ihana kakku joka hävisi hetkessä! 😀 Mukavaa ilyaa sinnekin 😊😍

      Poista
  4. Kyllä on mehevän ja herkullisen näköinen kakku. Pitää kirjoittaa ohje paperille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ottaa ohje ylös! 😊😊👍 Oikrin herkullinen kahvileipä. 😋

      Poista