maanantai 29. tammikuuta 2018

Taas banskukakkua!








Nyt en enää muista, että millä ohjeella tämä ko kakku on tehty joten en 
linkkaa nyt sitä käyttämääni reseptiä.

Kuitenkin tästä kakusta tuli niin mehevän kostean pehmeä, että miehen 
työkaveri vaati tietää mieheltäni miten olin sen tehnyt! :D 

Pitää varmasti etsiä jostakin juuri SE resepti ja jakaa se niin teille kuin 
tälle työkaverille. En osaa muuten sanoa onko Saksassa moinen kakku 
minkäänlaisessa suosiossa, ainakaan leipomoissa ei näe. 

Kuitenkin kuten sanottu tähän kakkuun saa upotettua ne 
kuoreltaan pikimustat banskut, joten melkein syöt hedelmäsalaattia...
melkein...

:D

Hyvää huomenta vaan, polkaistaan viikko mukavasti käyntiin. 
Pysytään virkeitä ja terveinä, leivotaan ja lauletaan. 
Nyt ei ole mustia banaaneja vaan ihan vihertävän keltaisia :D 
joten pitää keksiä jotain muuta leivottavaa tälle viikolle. 


Moikka!

6 kommenttia:

  1. Jään odottelemaan reseptiä. Niin herkulta kakku näyttää!
    Iloista viikkoa sinne! T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin kaivella muistiani ja etsiä sen käyttämäni reseptin. :) Joku hyvin iisi ohje kuitenkin. :) Iloa viikkosi Maija!

      Poista
  2. Oi miten herkullista nam nam, Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle

    VastaaPoista
  3. Namskis!😋
    Kätevää, kun saa tummuneet banskut käyttää leivontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta! Smoothiesin joukkoonkin kelpaa hieman tummempi bansku. 😊

      Poista