Oli ehkä hieman hassua tehdä eilen grilliruoan kaveriksi perunamuussia ja
lämmittää purkkipunakaalia. Mutta vaikka itse sanonkin, että olipas hyvää!
Kyllä pihvin tai bratun kanssa muussi on oikein hyvä pari. Punakaalihöysteestä olen
aina pitänyt, en ole koskaan itse valmistanut aina vain ravintolassa syönyt.
Nyt päätimme (itse asiassa ensimmäistä kertaa) ostaa pienehkön purkin
Rotkohlia ja, ai että maistuikin. Tätä pitää kyllä tehdä omin pikkukätösin,
ehdottomasti!
Onkin superhassua, että kaaliruoista tunnetussa maassa emme ole
ITSE kotona tällaisia ruokia paljonkaan valmistaneet.
Salaattisekoituksen mukana paperinohuita sipuliviipaleita, avokadoa,
vaaleaa balsamicoa, oö, sitruunamehua sekä suola & pippuri.
(Tuleekohan vielä grillailtua viikonloppuisin,
millainen syksy tulossa....)
Oliivit ovat aina ihana pikkunaposteltava, suolaista, mutta hyvää!
Tänään sunnuntaina ihan muunlaista ruokaa ja puuhaa.
Mm. itse paneudun saksan läksyihin. ;)
Herkulliselta näyttää!
VastaaPoistaKyllä mekin vielä grillaillaan.
Nytkin mies on ulkona grillaamasta.😀
Ihanaa sunnuntaita!❤️❤️
Ihanaa, kun kelit sallivat vielä grillailun ja ulkoruokinnan. :) Mukavaa sunnuntai-iltaa, voisikin laittaa teeveden kiehumaan.... :) <3
PoistaNäyttää hyvältä! Ei ole tullut mieleen, että muussia voisi käyttää grilliruoan kylkiäisinä - mutta tosiaan, miksipä ei:)
VastaaPoistaTänään grillattiin meilläkin, valkosipulibroileria.
Oi, oi valkosipulibroileri kuulostaa herkulliselta! 😊😋 Mukavaa alkavaa viikkoa sinne 😊😊⛅
PoistaTuo punakaali on niin hyvää, että sitä pitää aina asuntoautoreissulla ostaa kotiinkin tuotavaksi.
VastaaPoistaMuussia meilläkin oli kesälomamatkalla grillauksen kanssa ja ai että maistui.
Kyllä vielä tulee grillattua ainakin mökkillä.
Punaakaalia lisukkeeksi pitää laittaa kyllä taas joku viikonloppu. Tai miksei arkenakin :D
Poista