Pakkasessa on useimmiten jotain marjoja ja kaapissa mannapuuroa varten mannaryynejä, siitähän se ajatus sitten lähti.
1 l vettä
n. 4 dl vadelmia (minulla lipsahti kyllä aika paljon!:D)
1,5 dl mannaryynejä
0.5 dl sokeria
Keitä vadelmia noin 5 min. Lisää joukkoon vispaten mannaryynit sekä vielä sokeri. Keitä vielä n. 5 min. Anna jäähtyä hieman ja vatkaa kuohkeaksi. Nauti (täys)maidon kera! :-)
Iittalan Ultima Thule -kulhot, Muumi -lusikat, Marimekon Unikko -keittiöpyyhe
sekä Iittalan Collective Tools kauha.
Ihan vahingossa suomalainen kattaus.
Kulhot ovat vanhat ja ovat muistaakseni mieheni isovanhempien perintöä.
Lusikat, pyyhe ja kauha ovat lahjoja.
Nam!😋
VastaaPoistaTiedätkö, tein juuri eilen meille iltapalaksi vispipuuroa punaherukoista.
Heh, hauska sattuma ;)
PoistaVispipuuroa on tosi hyviä herkkuja.
VastaaPoistaIhana välipala!
On kyllä hyvää herkkua välipalaksi :)
PoistaVispipuuro on tosi hyvää! Liian harvoin tulee tehtyä. Vadelmista en olekaan koskaan tehnyt.
VastaaPoistaKivaa keskiviikkoa ❤️
Pakkasessa oli puolikas pussi niin oli kiva kokeilla vadelmilla - toimii! :) Kivaa keskiviikkoa sinnekin <3
PoistaKiitos ohjeesta, meillä nimittäin taitaa olla pakkasessa vielä vadelmia joten voisin tätä tehdä!
VastaaPoistaOleppa hyvä :) Vispipuuro on kyllä kiva välipala, maistuu yleensä kaikille. :)
Poista