perjantai 28. kesäkuuta 2019

Unohtelevaista porukkaa

En sano olevani itse mikään pyhimys ja täydellinen tai, että muistaisin aina kaiken. ;) Mutta nuo omat, rakkaat lapsukaiset ovat kyllä aika hassuja unohtelijoita. Tulleet selvästi isäänsä tässä asiassa. ;) Kuulin eräältä toiselta oppilaan äidiltä, että koululaisilla olisi jokin tapahtuma ja kävelisivät sen johdosta lähikirkkoon. Me vanhemmat voisimme halutessamme liittyä seuraan myös. En ollut kuullu yhtään mitään koko asiasta joten uteliaana tutkin lasten reput ja siellähän ne lappuset olivatkin! Monesti kyllä itse kysyn, että mitäs lappuja tänään olette saaneet koulusta, kun niitä tunnutaan jaettavan joka toinen päivä, mutta nyt siis itse unohdin udella. ;)

Tutkiessani reppuja löysin myös toisen paperin jossa kerrottiin koululla yöpymisestä, (=Übernachtung) ja meidänkin muksu haluaa toki osallistua. Eli pitää muistaa mennä sinne kirkkoon ja pitää muistaa pakata yöpymistarvikkeet sekä kaivaa retkipatja ja makuupussi kellarista yms. Eli, jos muistin kanssa käy huonosti, istun kirkon penkillä makuupussi kainalossa...







Täällä meillä helteet ovat väistyneet ja harmaat pilvet ovat tulleet tilalle. Vaikka auringosta tykkäänkin, mutta en kuitenkaan pidä mistään superhelteistä. Meillä oli nimittäin niin tukalat oltavat yläkerrassa, ettei oikein uni meinannut maistua. Korvan juuressa hurisevaa, kovaa ääntä pitävää ilmastointilaitettakaan ei voi pitää päällä koko yötä. Mutta toki kesään lämpö kuuluu, siitä en valita. ;)



Kauniit pitkät ruusut ovat ihastuttaneet jo viikon.
Ei mitään lakastumisen merkkejä vielä.
Mukavaa viikonloppua!






5 kommenttia:

  1. Kyllä lasten päässä pysyy asiat vielä huonosti. Siellä on niin paljon kaikkea, että aina joku unohtuu. Toisaalta ihanaa! Mitään järisyttävää ei tapahdu, vaikkei aina muistaisikaan. Onneksi äiti hoitaa homman!
    Lempeää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta! Äiti yrittää täällä olla se keskusmuisti ja lapset auttavat aina silloin tällöin toisaalta minua. ;) Niin paljon on lähiaikoina ollut kaikkea kivaa muistettavaa lapsilla niin ei ole mikään ihme, että joskus joku unohtuu. :) Mukavaa loppuiltaa!! <3

      Poista
  2. Tuttu juttu tuo unohtelu oli meilläkin, kun lapset koulua kävivät. Nyt palasikin taas mieleen tuo aika❤️

    VastaaPoista
  3. Sitten kun on paljon ohjelmaa, niin väkisin sitä jotain unohtaa.😀 Niin tuttua meille myös.
    Kauniit kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, aina ei pysy kaikki muistettava pääkopassa! :D Sattuu ja tapahtuu. Kunhan ei mitään tuikitärkeää unohda. ;)

      Poista