Nyt eetteriin vanhoja ja uusia ruokakuvia. Valmistin, itse asiassa yhdessä lasten kanssa, ihkaensimmäistä kertaa carbonaraa. Lapset tilaavat tätä todella usein ravintolassa ja en ole tohtinut varmaan siksi tehdä kotona, kun se äidin oma ei varmasti olisi yhtä hyvää. ;) Mutta toki yrittänyttä ei laiteta ja me sitten teimme tätä pastaherkkua kolmestaan. En muista mistä löysin tämän reseptin, mutta näitä on valtavat määrät erilaisia. Sieltä reseptiviidakosta vaan nappaamaan se oma lemppari. Tämä ruoka ei ehkä ollut ravintolaveroista, mutta voi vitsit, että muksuille kelpasi! :D Se kai se tärkein tyytyväisyysmittari on. Oli oikein täyttävä,
hyvä pastaruoka kuitenkin. Lohturuokaa kuten sanotaan. :)
Ja, kun kirjoittelin siitä haasteesta jonka loin itselleni. Että ei menisi ruokatarvikkeita hukkaan vaan kaikki ostettu päätyy lautasen kautta suuhun eikä mitään menisi jääkaapin perillä vanhaksi. Näissä jälkimmäisissä kuvissa on
kasvissosekeitto jossa oli mm. pakkasesta puolikas persiljapaketti, pakkasesta parsakaalia, muutama peruna mitä oli pussin pohjalla, kaupasta fressinä kukkakaali, porkkanoita sekä purjoa. Mutta koska en ostanut porkkanoita montaa (hienoa, että Lidl ottanut valikoimiin porkkanat irtomyynnissä!) käytin loput porkkanat joita oli jo kotona. Ja tuorejuuston jämät ja purkki kermaa, myöskin jääkaapista. :) Niin simppeliä ja hyvää arkiruokaa moneksi päiväksi. Mikron kautta vaan suuhun seuraavana päivänä ja, jos pakkasesta löytyy vielä ruispuikuloita...vieläkin parempi. ;)
Maukasta torstaita Sinulle
❤❤❤
Carbonaraa en ole minäkään koskaan tullut tehneeksi. Herkulliselta näyttää! Minäkin tein meille matkalle mukaan syksyn ensimmäisen padan, johon tyhjentelin erilaisia purkkien pohjia jääkaapista. Ruuanlaitto voi olla myös samalla mukavaa siivousta ja luonnonsuojelua.
VastaaPoistaMukavaa sunnuntaipäivää jostakin Hannoverin ja Dusseldorfin välimaastosta ❤️
Ihanaa lomailua Saksassa ja toivotaan kauniita syyskelejä matkanne varrelle💕
Poista