torstai 24. lokakuuta 2019

Parmesaanibroileri & balsamico-tomaatit

Tähän saumaan nyt parit helpot reseptit ruutuun!

Ja kumpikin resepteistä on täältä, KLIK! (Soppa365)


4 broilerin ohutta rintafileetä
1 1/2 dl parmesaania raastettuna
1 1/2 dl korppujauhoja
1/2 dl sitruunan raastettu kuori
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1 iso kananmuna
1/2 dl vehnäjauhoa
1/4 tl suolaa


UUNIKIRSIKKATOMAATIT

2 rs (a 250g) terttukirsikkatomaatteja
1 dl balsamicoa
2 rkl oliiviöljyä



Laita tomaatit uunivuokaan ja lisää  balsamico ja oliiviöljy. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 45-60 minuuttia, kunnes tomaatit ovat pehmenneet ja puristuneet hieman kasaan.

Valmista sillä aikaa broilerinfileet. Ota esille kolme lautasta. Sekoita ensimmäiselle lautaselle keskenään raastettu parmesaani, korppujauho, sitruunankuori ja pippuri.
Riko toiselle lautaselle kananmuna ja sekoita haarukalla kevyesti sen rakenne rikki.

Laita kolmannelle lautaselle vehnäjauhot ja ripaus suolaa. Pyörittele fileet ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi parmesaanisekoituksessa.

Nosta uunin lämpö 225 asteeseen. Laita broilerifileet leivinpaperin päälle uunipellille ja siirrä ne kypsymään uunin keskitasolle tomaattien kanssa. Kypsennä noin 25 min.









Molemmille omat pienet annoskulhot, 
tiesin, että lapsille ei oikein maistuisi. ;)













Iltahämärällä otetut kuvat ovat hieman keltaisia, mutta ruoan värikin oli vähän sen suuntaista. ;) Oikein herkullinen, helppo resepti. Meillä oli seuraksi pannulla paistettuja perunoita, koska niitä sattui löytymään jääkaapista. Mutta passasivat yhteen ihan kivasti.


Ja tomaateista tuli suussa sulavia! Herkullista torstaipäivää sinne. 

2 kommenttia:

  1. Onkin kiva resepti! Rakastan paneroituja leikkeitä ja vielä kaksinkertainen👍🏿Mums 😋 Täytyy kokeilla 😀

    VastaaPoista