torstai 10. syyskuuta 2020

Alkupaloja & salaatteja vieraille!

 




Kutsuimme viime viikonloppuna muutaman vieraan kylään. Mies grillasi kaikille pihvit ja minä laitoin hieman alkupaloja ja valmistin salaatit. Onneksi sade taukosi sen verran, että pystyimme istumaan 
myös ulkona. (Ja tottahan toki unohdimme yöksi istuinpehmusteet ulos ja yöllä satoi oikein kunnolla...)



Elikäs alkupaloina:

Brie-juusto + viinirypäleet
Kalamata-oliiveja
Kuivattuja mustia oliiveja
Ruiskippoja lohitäytteellä 
Kaurakippoja tuorejuustolla ja salamilla
(päällä koristeena basilikaa+kirsikkatomaatteja)

----------------------------

Lohitäyte: 

200 g lämminsavulohta
1 prk ranskankermaa
1 lohituorejuusto
tuoretta tilliä, s+p





Sienisalaatti:

sienikuutioita 
(meillä oli Sauvon sienisäilyke, tosi hyvä!)
sipulia
ranskankerma
s+p





Perunasalaatti:

Kiinteitä perunoita
2 pientä purkkia kapriksia
2 vihreää omenaa kuutioina
suolakurkkuviipaleita
kevätsipulia
majoneesia, aika vähän 
maun mukaan s+p





Tummat viinirypäleet ovat herkkua!








Vihersalaatti:

vuonankaali
minikurkkua
kirsikkatomaatteja
oliiviöljy+balsamicokastike








Moikka moi, kivaa loppuviikkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti