Helppoa välipalaherkkua vaikkapa lämpimän kaakaon
tai glögin kanssa syötäväksi. Voisi vaikka valmistaa puolet näitä
ja lopusta lehtitaikinasta luumutorttuja.
Nopeaakin vielä, kun nämä palat paistuivat 12 minuutissa.
Kokeilin nyt ensi kertaa saksalaista lehtitaikinaa jota
myydään samalla tavalla kuin Suomessa eli pakasteena.
Olin aina ostanut niin luumutorttuja kuin muita
leivonnaisia varten niitä kylmäkaapissa myytäviä
taikinarullia. Mutta kuulin, että kyllä täältä saa
ostaa lehtitaikinaa pakasteenakin. Toki minun piti
kokeilla! :) Ja aivan samannäköisiä olivat kuin
vaikkapa Sunnuntai-lehtitaikina tai Myllyn
Paras, heh! :D
Voitelin kohmeisia paloja kananmunalla
ja ripottelin muutamat auringonkukansiemenet päälle.
Taskujen sisällä on vuohenjuustoa, ilmakuivattua
kinkkua sekä kirsikkatomaattia.
Ensi kerralla lisään myös rucolaa joukkoon!
5 yötä jouluaattoon!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti