On toisinaan supertylsää keksiä lounasta näille kahdelle kotikoululaiselle. Se on joko edellispäivän ruoan jämiä, pelkkää voileipää ja hedelmiä tai pakkasesta kaivettuja mozzarellatikkuja & nugetteja. Tytär pyysi, että paistaisin hänelle kananmunan ja, kun olin ottamassa pikkulettupannua esille, poika luuli, että paistaisin lettuja. Ja, kun kerta lätyt tulivat meidän kaikkien mieleemme eipä se paistettu kananmuna kuulostanut enää yhtään hyvältä! :D
Paistoimme ison kasan pikkulettuja. Pilkoimme banaania, huuhdoimme espanjalaiset vadelmat, otimme esille Ikean mustikkahillon sekä hasselpähkinälevitteen. Ei nyt ehkä se maailman terveellisin lounas, mutta yksi parhaimmista. ;)
Lapset tuhosivat lettuja sellaisella vauhdilla, että minulle jäi vain muutama :D ja miehelle jätettiin iltapalalle loput. (Viime viikon herkkuja siis.)
3 kananmunaa
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
paistamiseen voita
Banaania piti pilkkoa vielä lisää!
Raparperimehua
Täällä ei tarvittu aloittaa läksyjen tekoa heti aikaisin aamulla,
kun tehtävien palautukset ovat myöhään tänään tai joko muuna päivänä.
Ihan kivaa vaihtelua!
Täällä on muutama pakkasaste,
mitäs teillä?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti