perjantai 28. marraskuuta 2014

Banaanikakku

Pöydällä ruskeita, pilkullisia banaaneja. Hmmm. Vieraita tulossa, kahvihammasta kolottaa, mutta kakkuhammasta kolottaa vieläkin äkäisemmin. Hmmm.

Maistuva banaanikakku valmistuu näin...




2 kananmunaa
2 1/2 dl fariinisokeria
150 g margariinia
1 tlk (2 dl) kermaviiliä
2 isoa banaania (kypsää, ruskeat kelpaa)
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1-2 rkl kaakaojauhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1/2 tl neilikkaa


vuokaan: margariinia/voita ja korppujauhoja



- Sulata margariini ja muussaa banaanit haarukalla.
- Sekoita kuivat ainekset keskenään.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 

  Lisää margariini, kermaviili ja banaanisose.
- Sekoita lopuksi jauhoseos.
- Paista kakkua uunin alatasolla 200 asteessa, n. 50 min.




Nam, nam, nam, nauti ystävien tai perheen kanssa. Nam, nam.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti