200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kevytkermaa (käytin rasvaista maitoa)
2 rkl kaakaojauhetta
Voitele ja korppujauhota rengasvuoka. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen, vatkaa hyvin. Yhdistä muut kuivat aineet paitsi kaakaojauhe. Siivilöi kakkutaikinaan vuorotellen kuivien aineiden seosta ja lisää välillä kermaa. Ota 1/3 kakkutaikina erilleen. Siivilöi ja sekoita siihen kaakaojauhe. Kaada puolet vaaleasta kakkutaikinasta vuokaan. Lusikoi väliin tumma taikina. Lisää päälle loppu vaalea taikina. Paista Tiikerikakku 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kakku on kypsä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti