torstai 11. toukokuuta 2017

Feta-parsapiirakka











Tällaista iltaruokaa oli meillä eilen, feta-parsapiirakka. 
Herkullinen, varsin helppo ohje löytyi täältä (K-Ruoka), KLIK!!


Itse varioin ohjetta sen verran, että spelttijauhojen puuttuessa käytin perusvehnäjauhoja ja parsakaali oli tuoretta jota keitin muutaman minuutin. Ruokakerman tilalla käytin kuohukermaa sekä kermaviiliä ja tuoreen valkosipulin korvasin valkosipulijauheella.


Tällaiset pienet muutokset eivät varmasti olleet haitaksi ja piiraasta 
tuli todella maukasta. Tänään olen syönyt mm. lounaaksi, hieman 
mikron kautta lämmitettynä.


Mukavaa loppuiltaa.





4 kommenttia:

  1. Herkullinen piirakka ohje! Kiitos!
    Hyvää viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) hyvin simppeli ja simppelit raaka-aineet
    Mukavaa äitienpäiväviikonloppua sinullekin :)

    VastaaPoista
  3. Kiva ohje!
    Hyvää alkavaan viikkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

    VastaaPoista