Tällaista iltaruokaa oli meillä eilen, feta-parsapiirakka.
Herkullinen, varsin helppo ohje löytyi täältä (K-Ruoka), KLIK!!
Itse varioin ohjetta sen verran, että spelttijauhojen puuttuessa käytin perusvehnäjauhoja ja parsakaali oli tuoretta jota keitin muutaman minuutin. Ruokakerman tilalla käytin kuohukermaa sekä kermaviiliä ja tuoreen valkosipulin korvasin valkosipulijauheella.
Tällaiset pienet muutokset eivät varmasti olleet haitaksi ja piiraasta
tuli todella maukasta. Tänään olen syönyt mm. lounaaksi, hieman
mikron kautta lämmitettynä.
Mukavaa loppuiltaa.
Herkullinen piirakka ohje! Kiitos!
VastaaPoistaHyvää viikonloppua sinne!
Kiitos :) hyvin simppeli ja simppelit raaka-aineet
VastaaPoistaMukavaa äitienpäiväviikonloppua sinullekin :)
Kiva ohje!
VastaaPoistaHyvää alkavaan viikkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com
Ihanaa alkavaa viikkoa Sinullekin :)
Poista