Syötäviä paperiperhosia, lasten mieliksi
laitoin ja ovathan ne sieviä.
Mutakakun ohje löytyi Valion sivulta, KLIK!
150 g tummaa suklaata
150 g voita
4 kpl kananmunaa
2 ½ dl intiaanisokeria (tai tavallista)
1 rkl spelttijauhoja
Sulata ensin suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
Sekoita sulatettuun suklaaseen sokeri, voi, jauhot ja kananmunat voimakkaasti vatkaten.
Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista 190 asteessa 20 minuuttia.
Kakun sisuksen pitää olla vielä löysä, kun otat sen pois uunista.
Riittää että pinta on kypsä. Kakku hyytyy sopivaksi jäähtyessään.
Hups, nyt vasta huomasin, että ohje on SUKLAAkakku nimellä
eikä mutakakku! Koostumus on kyllä mutakakkumainen, koska
taikinaan tulee vain ripaus jauhoja.
Kiva, helppo resepti. Varmasti makoisaa vaniljajäden kanssa....
(meidän pakastimesta ei valitettavasti jädeä löytynyt....)
Slurps! Herkullisen näköinen!
VastaaPoistaPitääpä kokeilla tällä ohjeella joku kerta!
Kivaa illan jatkoa sinne!
Kiitos! Kannattaa kokeilla. :) Valion sivuila paljon suklaakakku-ohjeita, tämä otettiin kokeiluun. :)
PoistaKaunis kakku! Ihanat perhoset!
VastaaPoistaIllanjatkoa!
Kiitos! Sinne myös ihanaa iltaa :)
PoistaKaunis keväinen kakku! En olekaan kuullut ennen syötävistä paperperhosista.
VastaaPoistaLomailun ja työkiireiden vuoksi en ole ehtinyt blogivierailulle. On näköjään paljon luettavaa. Kivaa!
Keväistä torstaita täältä hyisestä Suomesta sinne Saksaan! T.Maija Myrskyluodolta
Toivottavasti sää viimeinkin muuttuisi keväiseksi myös Suomessa! Toivoa sopii, että kesä kestäisi sitten pidempään...mukavaa torstaita, terkkuja Suomeen! 😊
VastaaPoista