Meidän pannari tehdään yleensä sellaiseen pienempään teflonuunivuokaan. Siihen passaa 5 dl taikina mainiosti. Näin lämmintä pannari on tarjolla juuri sopivasti, eikä seuraavaan päivään jää murustakaan. (Seuraavana päivänä voi tehdä uuden...)
5 dl maitoa
3 kananmunaa
ripaus suolaa
1 rkl sokeria
n. 2,5 dl vehnäjauhoja
(laitan ehkä hiukan enemmän, tunnustelen taikinaa)
0,5 dl voisulaa (tätäkin saattaa olla hieman reilummin)
Vatkaa kananmunien rakenne hyvin rikki ennen kuin lisäät muut aineet. Anna turvota. Paista 250 asteessa ensin 15 minuuttia ja sitten 225 asteessa n. 10 min. Kyllä sen huomaa, kun pannari on valmis. :)
Kun pannari on hieman jäähtynyt leikkaan palat saksilla. Minulla on keittiösakset melkein vain tätä pannarin leikkausta varten hankittu. Heh!
Meillä oli hyvin tasapainoinen ;) eväs
lasten kamuille; makeaa pannaria
ja sitten vitamiineja marjoista!
Mukavaa keskiviikkoa sinne! :) :)
Huomenna on ohjelmassa mm.
korvalääkäri.
Varmasti maistuva välipala kera marjojen!
VastaaPoistaSilloin tällöin tulee pannaria tehtyä. Niin hyvää!
Mukavaa viikon jatkoa!❤️☀️
Pannari on hyvää herkkua ja vaikkapa niiden kotimaisten marjojen kera, nams! Mukavaa viikonjatkoa sinnekin :) <3
PoistaNamm..pannari on niin parasta! Ihana herkku.
VastaaPoistaKivaa loppuviikkoa!
Mukavaa loppuviikkoa sullekin! :) :) Ajatella, että huomenna jo torstai!
PoistaPannari on niin hyvä välipala ja siihen kylkeen marjoja! Maistuu taatusti kaikille. Minäkin teen usein lapsenlapsille sitä välipalaksi, kun ovat meillä.
VastaaPoistaHyvää käväistä kohta alkavaa viikonloppua ❤️ T Maija myrskyluodolle@gmail.com
Tänä viikonloppuna voisi myös tehdä pannaria ja ostaa niitä marjoja kaveriksi. :) Mukavaa viikonloppua sinullekin! <3
PoistaPannari on niin hyvää! Teen sitä usein vieraille, kun ei pakkasessa sitä kahvileipää ole useinkaan. Ja aina maistuu. Myös lapsille!
VastaaPoistaTotta, pannari on kyllä hyvä kahvileipä, vaikka yllärivieraita varten. Tai miksei ihan jälkkärinä pääruoan jälkeen. Pannaria on iisimpi tehdä isompi satsi kerralla, kuin paistella iso kasa räiskäleitä. Kummatkin toki hyviä. :)
Poista