Tämä jo aiemmin postaamaani resepti (täällä!) on helppo ja nopea. Jouduinkin muutamalle juhlavieraalle sanelemaan mitä piirakkapohjassani oli. Ja sain mm. kysymyksen miksi en ollut käyttänyt pohjassani vain vehnää. En osannut vastata mitään järkevää, koska varioin ohjeita aina silloin tällöin. :)
Pohjassa oli niin luomuvehnää, spelttiä kuin luomukaurarouhetta. Pohjast tuli maistuva, hiukan mureneva, mutta oikein helposti leikattava ja paistui nopeasti, kun painelin pohjan oikein ohueksi. Sopivankokoinen piirakkavuokakin on kaiken a ja o.
Täytteessä; 1 punasipuli, 1 paprika, maissia,
1 pkt vuohenjuusto tuorejuustoa, emmentalraastetta,
kermaviilipurkki, ripaus suolaa/mustapippuria/valkopippuria,
pari kananmunaa sekä koristeeksi halkaistut tomaatit.
200 astetta, n. 35 min
(sipulit ja paprikan kuullotin ensin pannulla)
Vain yksi palanen!
Kotiin lähdön koittaessa
roudasimme valmistamamme ruoat kotiin...
piirakkaa oli jäänyt jäljelle muutama palanen.
Herkullisen näköinen piirakka täytyy tehdä joku päivä tuommoinen.
VastaaPoistaOli tosi maistuvaa ja kauniin värinen. (<---silmänruokaa)
VastaaPoista