Käytin tällaista ohjetta, Kotikokkien-sivuilta, KLIK!
Myös Valiolla on oma ohjeensa, KLIK!
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa (ensi kerralla laitan 0,5 tl)
50 g voita
1 1/2 dl kermaa
Nypi huoneenlämpöinen voi ja kuivat ainekset murumaiseksi seokseksi. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikinasta n. 2 cm paksuinen levy ja käytä muottina esim. juomalasia. Voitele skonssit kermalla ja paista 225 asteisessa uunissa n. 10 min.
Tarjoile lämpimänä marmeladin/hillon sekä kermavaahdon kera.
Englantilaiset teeleivät, scones eli skonssit tehdään kaulitusta taikinasta, josta otetaan muotilla pyörylöitä ja ne paistetaan. Kello viiden teen maassa skonssittarjoillaan tavallisesti lämpiminä voin kera, lisänä mansikkahilloa ja clotted cream, joka on eräänlaista hapankermaa. (Mtv.fi)
Ja loppuun pari vaihekuvaa jotka räpsäisin kännykällä.
Voi miten näyttävät herkullisilta.
VastaaPoistaKiitos hyvästä ohjeesta.
Täytyy joskus kokeilla.
Hyvää torstaita!😊❤️
Kannattaa kokeilla, vaikka viikonloppuna. 😊😊 Aurinkoiset terkut sinne! ☀️⛅
PoistaKauniit kuvat! Nuo ovatkin kiva vaihtoehto teen kanssa tarjottaviksi. Kiitos reseptistä! Hyvää alkavaa viikonloppua ❤️
VastaaPoistaKiitos, sinne myös mukavaa viikonloppua! 😊☀️⛅ Ehkäpä viikonlopun voisi aloittaa skonsseilla ja teekupillisella. 😊😉
Poista