Parsakaali ja feta ovat kyllä parhaat kaverukset suolaisissa piirakoissa niin tämä parivaljakko ei pettänyt nyt pannarissakaan. Ja ohje tulee tässä:
8 dl maitoa
3 kananmunaa
5 dl jauhoja
1 tl suolaa
2 rkl sulatettua rasvaa
täyte
1 parsakaali
200 g fetajuustoa
250 g kirsikkatomaatteja
100 g kinkkua
100 g juustoraastetta
Kuumenna uuni 225 asteeseen ja voitele korkereunainen uunipelti. Kypsennä pilkottua parsakaalia 2 min. mikrossa. Sekoita pannaritaikina ja kaada uunipellille. Lisää täytteet ja paista n. 35 min.
Kannattaa kokeilla :)
Varmasti ruokaisa herkku!
VastaaPoistaIhanaa huhtikuun loppua!
Huhtikuun loppu häämöttää ja vappu nurkan takana. :) Ja tämä oli kyllä maukas ja ruokaisa lounas joka maistui lapsillekin. :)
PoistaOn todella ihanan näköista ja varmasti myös makuista. Tuota täytyy kokeilla totahan vois tehdä vappu herkuksi.Hauskaa vappua sinne.
VastaaPoistaKiitos ja oikein hasukaa vappua :) On muuten aika hyvä vappuherkku, enpäs ajatellutkaan! :D Vaikka picnikille mukaan.
PoistaEn ole koskaan tehnyt suolaista pannaria. Pitääpä kokeilla. Mukavaa uutta alkavaa viikkoa 💕
VastaaPoistaKannattaa kokeilla ja varioida täytteet oman maun mukaan. Tämä olisi kiva tarjottava vieraita varten, vaikka nyt vappuna. :) Hauskaa vappua sinne <3
Poista