keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Vihannesnyyttejä grillissä












Nämä ovat meidän ehdottomasti lempparein lisuke grilliruoan kanssa (salaatin ohessa toki). Niin iisiä ja maistuu tosi monelle. Kaikki puolikkaat paprikat, sun muut ja vihannesten loput saa piilotettua nyytteihin. Ja valkosipulit ja sipulit voi jättää halutessaan pois. Nokareen juustoakin voi laittaa halutessaan päälle ja maustaa voi miten haluaa. Pieniksi pilkotut vihannekset kypsyvät myös nopeasti ja jos sekaan haluaa heittää vaikka perunaa niin sitä voi hieman esikeittää. Kerkiää kypsyä sitten muiden mukana. Meillä on myös pieniä kannellisia vuokia joita voi käyttää samalla lailla ja valmistaa näppärästi lisukkeen jokaiselle syöjälle erikseen. 



Kumpa vain aurinkoiset 
päivät jatkuisivat, vaikka ulkoilmasta tuleekin nautittua vain parvekkeelta käsin, mutta kuitenkin. 
Kaikkea hyvää sinulle! 

:)

4 kommenttia:

  1. Olen myös tehnyt grillissä tuollaisia nyyttejä. Myös ohuet tikkuperunat ja sinne yrttisuolaa ja aurajuustoa. Nam nam. Mukavaa loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, oi! Nyt, kun olisikin paketti tai pari aurajuustoa jääkaapissa. Vaikka pidänkin monista sinihomejuustoista niin Suomessa kyllä ostan heti ensimmäiseksi auraa. Mukavaa loppuviikkoa sinnekin. 🌹

      Poista
  2. Mekin olemme tehneet nyyttejä, mutta tästä sai vielä lisää vinkkiä. Kiitos! Pidetään mieli korkealla vaikka hyvän ruuan merkeissä 👍Teille myös sinne kaikkea hyvää ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään pitää mieli korkealla. :) Se on hyvä muistaa juuri nyt meidän kaikkien. :)

      Poista