Maukas, simppeli (arki)ruoka!
Lauantai-illan ruoka kuvissa eli kermainen katkarapupasta.
Ohje, KLIK!
400 g fusillipastaa
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili (käytin chilijauhetta)
1 rkl ruokaöljyä
2 dl ruokakermaa
150 g:n pikari ranskankermaa (tämän unohdimme!)
½ sitruunan puristettu mehu
100 g kirsikkatomaatteja (laitoin paaljon enemmän :D)
suolaa ja pippuria
300 g katkarapuja (ja katkarapujakin paaaljon enemmän!)
Laita pasta kiehumaan.
Hienonna sipulit ja chilit.
Laita pasta kiehumaan.
Hienonna sipulit ja chilit.
Kuullota niitä öljyssä isossa kasarissa hetki.
Lisää kermat, sitruunanmehu ja puolitetut kirsikkatomaatit.
Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pari minuuttia.
Lisää mukaan sulaneet katkaravut ja kuumenna.
Lisää mukaan sulaneet katkaravut ja kuumenna.
Siivilöi kypsä pasta ylimääräisestä vedestä
ja lisää kastikkeen joukkoon.
Namskis!
VastaaPoistaMinulle kelpaisi, mutta muu perhe ei syö katkarapuja.
Ihanaa illan jatkoa!
:) Katkaravut ja muut merenelävät on kyllä maukkaita. Nam! Hyvää yötä 🌙🌟
PoistaTämä menee kyllä kokeiluun. Valmistuu varmaan nopeasti. Kiitos ohjeesta! T.Maija Myrskyluodolta
VastaaPoistaKyllä! Nopea pastaruoka 😊 Tulee varmaan pian tehtyä toisenkin kerran. 😊
Poista