3 munaa
2½ dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl sitruunamehua
150 g voi- tai margariinisulaa
1 sitruunan raastettu kuori
(sitruunaesanssia)
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos vaahtoon vuorotellen nesteiden ja rasvan kanssa. Lisää hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina rasvattuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 45 min.
Ohje, KLIK!
Oi oi, muistuttaa ambrosiakakkua, retroleivonnaista! Taatusti hyvää. Taas menee kokeiluun.
VastaaPoistaT.Maija Myrskyluodolta
Kannattaa kokeilla 😊 Tykkään iiseistä resepteistä ja tämä oli sitä! 😀
Poista