Uuniruokia meillä on monesti, ne ovat niin helppoja. Erinäisiä raaka-aineita sopivan kokoisiksi paloiksi ja uuniin mausteiden ja kunnon öljylorauksen kera. Tai sitten helppoja pastasooseja sekä salaatteja jne.
----------------------
Tällä kertaa kaupasta tarttui käteen iso parsakaali, joka on meidän perheen vakiovihreä. Lapsetkin syövät ihan mukisematta sitä jonkun verran. :D (Ei kuitenkaan kokonaista kaalia...) Serrano-kinkkupaketti tarttui käteen kaupassa ja se johdatti minut suoraan lihatiskille broilerin luo. Ruokaa oli niin paljon, että riitti lounaaksi, ainakin osalle porukasta.
Broilerin rintafileitä (meillä oli maustamattomia)
Serrano-kinkkua
Riisiä ja keitettyä parsakaalia lisukkeeksi
Tein broiskulle marinadin (=lime- ja sitruunamehua, oliiviöljyä, suolaa, hunajaa, kuivattuja yrttejä) ja annoin tekeytyä hyvän aikaa. Otin lihat jääkaapista huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Ruskistin pinnat ennen uuniin laittoa. Kinkut ympärille (saa laittaa vaikka parikin viipaletta, jos tykkää) ja uuniin 200 asteeseen, n. 20 min.
Näyttää herkulliselta :) Meillä syödään eilisiä canneloneja.
VastaaPoistaKivaa päivää ♥
Herkullista iltaa sinne :) :)
Poista