Nyt en enää muista, että millä ohjeella tämä ko kakku on tehty joten en
linkkaa nyt sitä käyttämääni reseptiä.
Kuitenkin tästä kakusta tuli niin mehevän kostean pehmeä, että miehen
työkaveri vaati tietää mieheltäni miten olin sen tehnyt! :D
Pitää varmasti etsiä jostakin juuri SE resepti ja jakaa se niin teille kuin
tälle työkaverille. En osaa muuten sanoa onko Saksassa moinen kakku
minkäänlaisessa suosiossa, ainakaan leipomoissa ei näe.
Kuitenkin kuten sanottu tähän kakkuun saa upotettua ne
kuoreltaan pikimustat banskut, joten melkein syöt hedelmäsalaattia...
melkein...
:D
Hyvää huomenta vaan, polkaistaan viikko mukavasti käyntiin.
Pysytään virkeitä ja terveinä, leivotaan ja lauletaan.
Nyt ei ole mustia banaaneja vaan ihan vihertävän keltaisia :D
joten pitää keksiä jotain muuta leivottavaa tälle viikolle.
Moikka!
Jään odottelemaan reseptiä. Niin herkulta kakku näyttää!
VastaaPoistaIloista viikkoa sinne! T.Maija Myrskyluodolta
Yritin kaivella muistiani ja etsiä sen käyttämäni reseptin. :) Joku hyvin iisi ohje kuitenkin. :) Iloa viikkosi Maija!
PoistaOi miten herkullista nam nam, Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle
VastaaPoistaKiitos, sinulle myös 😊😊😍
PoistaNamskis!😋
VastaaPoistaKätevää, kun saa tummuneet banskut käyttää leivontaan.
Se on totta! Smoothiesin joukkoonkin kelpaa hieman tummempi bansku. 😊
Poista