keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Kanakeitto

Ja keskiviikon kunniaksi kanakeittoa, bitte schön!

:)




2 sipulia 

2 valkosipulin kynttä

2 paprikaa

500-600 g broilerin fileepihvejä

0,5 dl riisiä

1,5 l vettä

mausteita (s+p, basilikamauste...)

1 tölkki maissia

1 prk yrttituorejuusto


Pilko fileet pienemmiksi paloiksi ja paista öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla sekä basilikalla.

Pilko sipulit ja paprikat ja kuullota öljytilkassa isossa kattilassa.

Kun paprikat ja sipulit ovat saaneet vähän väriä ja pehmenneet lisää vesi sekä riisi.

Anna kiehua n. 10 min. 

Lisää lopuksi broileri, maissi sekä tuorejuusto ja anna muhia vielä matalalla lämmöllä














Tästä riitti nälkäisille pariksi päiväksi ja miehelle lounaaksi.

Ja keitot vain paranevat seuraavana päivänä...


KIVAA KESKIVIIKKOA!



2 kommenttia:

  1. Kanakeitto on niin ihanan makuista. Olen itse kehittänyt myös reseptin kanakeitolle. Totta on, että keitto paranee seuraavana päivänä. Mukavaa syyskuun alkua <3

    VastaaPoista