maanantai 22. heinäkuuta 2024

Kesäloma 2024!

Heipparallaa kaikille! 

Ihanaa heinäkuun loppua kaikille lukijoille sinne ruudun toiselle puolelle. En ole postaillut pitkään aikaan. Pahoitteluni taas kerran. Näitä taukoja tulee ihan tahattomasti, lupaan taas yrittää parantaa tapojani. Ainakin syksyn tullen! ;)

Nyt jatkamaan lomailua lämpimässä Suomen kesäillassa. Minulla oli herkullinen kuva vastakerätyistä kanttarelleista, mutta nyt en osaa lisätä sitä tähän...Onko lomamoodi tarttunut myös puhelimeeni? Voi hyvin olla.

Me jatkamme lomailua. Ja lupaan palata kotikuvien ja reseptien muodossa blogin pariin sitten myöhemmin. Kaikkea hyvää & alles Gute! 

4 kommenttia:

  1. Luulin jo, että olet lopettanut kokonaan kirjoittamisen. Ostin viime viikolla liettualaisia kantarelleja. Eivät olleet kauniita eivätkä tuoreitakaan, mutta kelpasivat paremman puutteessa. Silppusin niitä ja paistoin voissa, suolaa ja ruohosipulia mausteeksi. Maistuivat perunoitten kanssa. Hauskaa lomanjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, että blogitauko vähän venyi...Oli sen verran haipakkaa menoa ennen lomalle lähtöä, että postaukset jäivät kirjoittamatta. Blogi on minulle tärkeä harrastus ja haluan jatkaa niin pitkään kuin mahdollista. Kiitos kommentistasi & aurinkoista heinäkuun loppua! -A-

      Poista
  2. Loma on menossa lopussa. Kanttarelleja on löytynyt vähän, mutta niistä on saanut hyvin jo makuelämyksiä ruoan lisukkeeksi. Ja omasta puutarhasta on nyt saanut kurkkua ja salaattia. Mukavaa lomaa teille Suomessa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kuulostaa oikein herkulliselta! Kantarellit ja oman puutarhan salaatit ja kurkut. Herkkua mahan täydeltä. Hyvää heinäkuun loppua! -A-

      Poista