-

-

torstai 17. joulukuuta 2015

Köhää ja glögiä

Tänään oli omituinen päivä. Lapset olivat ensimmäistä kertaa koulusta pois. (Ja toki samalla sitten minäkin) Syynä kotiin jäämiseen oli kova röhä. Normaalisti lapset olisivat painuneet kouluun röhästä huolimatta, mutta jotenkin en uskaltanut riskeerata lentämistä kipeänä. Kun viime pääsiäisenä lensin lapsineni Suomeen, sairastuimme kaikki! Kun kaikilla oli jotain röhää ja kolotusta jo ennen matkustusta, nousut ja laskut koneessa eivät tehneet korville hyvää. Itsekin olin niin kipeä, että oksat pois! Olipa siinä sitten mukava loman alku. :( Toki parannuimme suht äkkiä ja loma onneksi oli pitkä.Koulupäivä olisi kuitenkin ollut lyhyt, vain kahta ainetta (+ läksyjentekoa ja lounas koululla), joten mistään erikoisesta eivät ole tänään jääneet paitsi. Huomenna koululaiset kävelevät läheiseen kirkkoon kuuntelemaan jumanlanpalvelusta, laulavat kenties myös jotain mitä ovat koulussa uskonnontunnilla opetelleet. En voi olla koulusta pois (tai voisin, jos sanoisin syyksi, että olen kipeä, muut syyt eivät käy :-/ ) joten joulujumalanpalvelus meidän kotikaupungissa jää kokematta. Ensi viikolla lapsilla on vielä pari koulupäivää.

Tuntunut todella, todella hassulta, että on ollut koko päivä aikaa. Itselle! Olen hörppinyt teetä ja lukenut blogeja. Silloin tällöin tyhjentänyt pyykkikonetta ja viikannut vaatteita. Pakannut tavaroita matkalaukkuun ja sytytellyt jokaiseen huoneeseen kynttilöitä tuomaan tunnelmaa. Mies on tänään pitkän päivän työssä joten saamme nauttia täällä ihan kolmistaan. ;) Ei mikään kiire kouluun eikä harrastuksiin. Ollaan syöty mysliä ja tehty voileipiä. Piparkakkutalokin löytyisi....mutta ei me sitä sentään syöty. Vaikka toki mieli olisi tehnyt! :D
Toivottavasti tuo röhä ei tuosta pahene ja saamme olla viikonloppuna terveinä. Tai siis ainakin lapset! Luulen, että kun tällaiset sanat tänne raapustan olen kurkku kohta kipeänä vaikka nyt olo on terve! Se on se Murphyn laki! :DTää jois nyt lisää glögiä (ja teetä) ja katselee kynttilöiden lepatusta.


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti köhä menee pian ohi! Me lähdemme joulun viettoon suomeen ensi viikolla heti, kun koulut loppuvat ja sinne kai tekin olette lentämässä? Niin odotamme jo lunta ja suomalaisia jouluherkkuja! Toivottavasti sitä lunta vaan on... Mukavaa joulun odotusta teille!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa joulun odotusta Sinulle ja perheellesi myös. :) Meidänkin kone suuntaa kohti Suomea. Kiva päästä tunnelmoimaan joulua perheen ja sukulaisten kera. Toki mukava nähdä ystäviä. Onhan heitä kaikkia jo kova ikävä. :)

    VastaaPoista