torstai 3. lokakuuta 2024

Kaurapuuroa marjoilla








Hyvää huomenta. Nämä kuvat eivät ole tältä aamulta. Tänään söin teeni kera hapankorppua leikkeleellä ja punaisella paprikalla. Nämä kaurapuurokuvat ovat viikonlopulta. Nappasin kourallisen pakastemarjoja kaurapuuron päälle ja ripsautin vähän chiasiemeniä päälle. Pakastemarjat kyllä jäähdyttivät puuron aika nopeasti :D. Eli oli syötävä varsin nopeasti! Keitetty kananmuna tuomasas proteiinia. 

Minun aamuni ei ala kahvilla, kun en ole sitä koskaan juonut, mutta viime vuodet musta tee on kuulunut minun aamurutiiniin. Pieni loraus maitoa ja pienenpieni määrä hunajaa sekaan. En nimittäin tykkää makeasta teestä. Suklaakakku saa olla äärimakeaa, mutta ei minun teekupposeni. ;)

Oli pitkähkö aika, kun en syönyt aamiaista ollenkaan. Aivan. Kuulostaa aika hölmöltä idealta. Mutta se vain jäi. Kiirehdin lasten kanssa päiväkotiin tai juoksin pää kolmantena jalkana jonnekin (esim. saksan kurssille) ja se vain unohtui. Mutta viime vuodet olen kyllä pistänyt aamiaisen kaiken edelle aamuisin. Käyn vaikka pikasuihkussa, teen pikakampauksen yms. Mutta kunhan jää aikaa syömiseen. On iha eri lailla virtaa aamuisin eikä lounasaikaan ole aivan järkyttävä nälkä.


Tänään on Saksan yhtenäisyyspäivä. Tag der Deutschen Einheit on Saksan kansallispäivä, jota on juhlittu vuodesta 1990 alkaen 3. lokakuuta. Sitä vietetään Saksan jälleenyhdistymisen muistoksi.


Hauskaa loppuviikkoa!