sunnuntai 20. lokakuuta 2024

Suomalaista Fazeria sunnuntai-illan herkuksi







Kun saa hyppysiinsä suomalaista herkkua, sitä ei piiloteta kaapin uumeeniin vaan se syödään heti alta pois! Jos meillä on lasten kavereita kylässä, pitää olla aika nopea, että saa edes yhden palasen omaan suuhunsa. (Varsinkin pojan paras ystävä on rakastunut Fazerin tuotteisiin ja tuomme hänelle tuliaisina Suomesta Fazerin sinistä.) Kynttilät ovat myös lahja Suomesta ja ovat laadukkaat, kun palavat niin kauniisti. 

Heti iltalenkin jälkeen pistän kynttilät palamaan ja nautin niiden tuomasta tunnelmasta. Kohta pitää viritellä myös uudet valosarjat parvekkeelle sekä ikkunoihin Ikean paperitähdet. Meillä on jätti-isot tähdet ikkunoissa ja ne ovat kyllä varsin näyttävät. Niille pitäisi olla vaan järkevämpi säilytysratkaisu kellarissa...etteivät sakarat mene rikki. Ja Aldissa oli myös kivoja valoratkaisuja. Pitää käydä ensi viikolla katsomassa.

Toisinaan kaipailen 'perinteisiä' kynttelikköjä. Meillä on vain 2 ikkunalautaa. Yläkerrassa pojan huoneessa sekä meidän makuuhuoneessa on ikkunalaudat. Eli jos vastaan osuu parit, kivat niin pitääpä laittaa ostoskärryyn. 

Mutta nyt jos kaivaisin niitä herkkuja esille ja sytyttäisi parit kynttilät. Aina toimiva kombo sunnuntai-iltaan! (Onko joku jo lämmitellyt glögiä?) ❤️



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti