sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Banaanikakku



Tämä pieni, lituska on banaanikakku suklaanmakuisella 
tomusokerilla koristeltuna. :)

Olkoon tämä Halloween-pirskeiden jälkeinen välipala, 
vaikka oikeasti tein kakun vain sen tähden, kun mustuneita 
banaaneja alkoi olla jo riesaksi asti. ;)


Muutama Halloween-henkinen kuva pitää laittaa vielä illalla.


Kuulemisiin ja näkemisiin!






100 g voita
1 1/4 dl sokeria
1 muna
2 banaania
1 dl vehnäjauhoja
1,5 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta


Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa muna joukkoon.
Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita taikinaan.
Lisää lopuksi jauho ja leivinjauhe ja pyöräytä tasainen taikina.
Kaada taikina jauhotettuun vuokaan ja paista
200-asteisessa, n. 30 min.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti