-

-

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Vanhoja (juhla)kuvia


Nämä kuvat eivät ole uudenuutukaisia ja silmiäni oikein häiritsee 'wintergartenin' kammottavat punatiiliseinät. Huone on isohko ja valoisa, mutta sille ei oltu tehty yhtikäs mitään moneen, moneen vuoteen. Annettu 70 - 80- luvun fiiliksen oikein rehottaa kunnolla. Toki wintergartenissa olisi vielä vaikka kuinka paljon remontoitavaa/sisustettavaa, kuten jokaisessa kodissa tulee aina olemaan, mutta nyt huonetta on sentään kivempi 'käyttää' kun punaruskeat tiilet ovat poissa ja tilalla on valkoista. Tila tuntuu avarammalta ja siellä on mukavampi oleilla. Kyllä se maali vaan tekee ihmeitä ja yleensä ei tarvita mitään muuta kuin se valkoinen maalitönikkä. Kaikki muu sisustus, tekstiilit sekä huonekasvit (leikkokukat!) tuovat väriä ja eloa. Tai näin minä ajattelen. Ja varsinkin tässä nykyisessä kodissa. 

Kevät ja kesä tietävät juhlia ja sehän on kiva tekosyy kaivaa esille vanhoja juhlakuvia. Toki monet juhlat (Suomessa) jäävät allekirjoittaneelta ja perheeltä väliin, mutta se on sitten toinen juttu. Ei saa jäädä murehtimaan vaan oltava hengessä mukana! (Vasta lähetin lasten serkkupojalle lahjan ja isovanhemmat ovat olleet isoa koululaista juhlimassa. Vuodet vierii, lapset kasvaa...osaakohan sitä kohta enää ostaa lasten serkuille mitään? :D)

Eräs kahden pienen lapsen äiti, ystäväni, kertoi jo muutama viikko sitten aloittaneensa kesällä vietettävien poikansa synttäreiden järjestelyjä. En meinannut uskoa korviani ja tivasin häneltä, että ihanko totta. :D Hän kertoi poikansa jo tietävän, että haluaa merirosvoteema-juhlat joten eihän siinä ole mitään ihmeellistä. Kun askartelut, kutsut yms. on näperrelty hyvissä ajoin, jää itse juhla-ajankohtaan enemmän stressi-vapaita päiviä. ;) 
Sämpyläkäärme on saanut insipiraation Kinuskissan 
leivontakirjan pullakäärmeestä.


Pääsiäinenkin kohta ovella,
alkukevät mennyt sukkelasti. 
Onko juhlia tiedossa
?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti