tiistai 17. lokakuuta 2017

Juhlaa tiedossa...

Perjantaina pääsen tästä tavarakaaoksesta hetkeksi pois ja lähden juhlimaan rakkaan ystävän 30-vuotisjuhlia. Hän oli ensin suunnitellut kutsuvansa ystävät aamiaiselle johonkin kaupunkimme hotelleista, mutta päätyi kuitenkin kotiaamiaiseen. Ja se on aina kotoisin vaihtoehto. On mukava istua kaikessa rauhassa keskustellen, ilman pelkoa siitä, että kohta varmaan laitetaan lippu luukulle ja on lähdettävä! :D Yritin kovasti, suorastaan jankuttamalla sanoa ystävälle, että tuon mielelläni aamiaiselle jotakin tullessani. Hän kieltäytyi kohteliaasti monta kertaa. Tapana, kun yleensä on viedä jotain syötävää mukana. Hän on kutsunut niin paljon ihmisiä, varmasti reilut kymmenen niin ehkä hän tarvitsisi apukäsiä. ;) Tämä sankari itse on sellainen ihminen, että hän kyllä tuo tullessaan itsekin jotain kotona leivottua tai vaikkapa salaattia niin ehkä nyt olisi syytä auttaa häntä. :) Vai onko itsellä vain oma lehmä ojassa ja kovasti haluan jotain leipoa ja laittaa...ehkä niinkin. Mitään en kuitenkaan myönnä. ;)

Niinkin suurta herkkua ajattelin nimittäin brownieskakkua! Se on niin ihanaa, makeaa ja pellillisen valmistaisi aika vaivattomasti. Ainoa hankaluus asiassa on se, että haluisin perjantaina mennä paikan päälle fillarilla (usemapi kilometri matkaa) ja silloin kakkujen kuljetus on hieman haasteellista...voisinkos valmistaa kakun etukäteen ja sitten kuljettaa sitten sen paikan päälle autolla edellisiltana. Voisi viedä lahjankin jonnekin piiloon, niin ei tarvitsi pelätä lahjan rikkoutumista. Ostin hänelle nyt Suomesta Muumi-mukin, Kastehelmi-tuikkukipon, Fazerin suklaata sekä äitini ystävä oli kutonut villasukat, mutta en laitakaan niitä omaan jalkaani vaan annan ne ystävälle. Kortiksi valikoitui ihanista ihanin Muumi-kortti. Tietty. <3


Onkos kenelläkään vinkata jotain hyvää brownies-reseptiä? Saa huikata kommenttiboksissa, kiitos kaunis. <3

Amazonista tilatut 30 pahvilaatikkoa tulivat yhdessä päivässä kotiovelle ja pakkaustilanne on ihan hyvällä mallilla. Yläkerrassa ei taida olla kuin sängyt ja vaatekaapit ja osa niistä kaapeistakin on jo purettu ja kamat roudattu olohuoneeseen. Odotamme innolla hetkeä, kun välittäjä kertoo pariskunnan jo muuttaneen pois ja voimme aloittaa laatikkoroudaus-shown! Kun kävimme asunnossa sen ensimmäisen kerran (mies käynyt siis toistamiseen lasten kanssa) jo silloin tavaroita oli pakattu ja pariskunta oli valmiina muuttamaan aurinkoisempiin maisemiin. Asunnossa nyt asuva saksalaispariskunta haluaa elellä lämpimissä olosuhteissa vuoden ympäri. En kyllä yhtään ihmettele. ;)





Vanha kynttiläfiilistelykuva kuvitukseksi :)
Sopii hyvin tähänkin hetkeen, syksy on täällä ja 
kynttiläkausi. <3 

4 kommenttia:

  1. Ihana irtiotto kesken muuttohässäkkää, kun pääset juhlimaan!
    Kivaa jatkoa viikkoosi!

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun on juhlat tiedossa!
    Tosi ihanan lahjan olet hankkinut. Varmasti mieluinen!❤️
    En ole tainnut koskaan brownieita tehdä. Varmasti netistä löytyy ihania ohjeita.
    Kivaa illan jatkoa!❤️

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Teille myös rauhallista loppuiltaa. 😊😍 Pitää surffailla netissä ja etsiä kiva/iisi resepti.

    VastaaPoista