-

-

perjantai 29. joulukuuta 2017

Lomailut loppumassa

Tänään olemme vieneet haudoille kynttilöitä lasten kanssa. On mukava traditio aina Suomessa käydessä piipahtaa haudoilla, olkoon sitten vaikka keskikesällä tai tapaninpäivänä, kunhan käymme. On ollut kiva opettaa lapsille tällainen tapa koska emmehän me sitä voisi Saksassa tehdä. On tapoja jotka eivät vaan toimi Saksanmaalla, esim. se haudoilla vierailu sekä saunominen kynttilänvalossa. Meillä, kun ei harmi kyllä ole saunaa uudessa kodissa. ;)

Tänään oli kova viima ja ulkoilu sai nenät ja posket sopivasti joulunpunaisiksi. Lapset nauttivat pienistä lumikasoista sekä vesilätäköistä. Alkulomasta saimme kyllä rämpiä lumessakin ja saimme tehtyä komean lumiukon vai oliko jopa lumikarhu, joku sellainen hauska otus. :D

Tapasimme tänään myös iäkästä sukulaista uudessa osoitteessaan palvelutalossa ja tälläiset tapaamiset aina lämmittävät kaikkien mieltä. Suomessa ollessa pyrimme tapaamaan paljon tuttuja, aina toki aikataulut eivät anna myöden ajella moniin paikkoihin pitkin Suomea. Se toki aina vähän rassaa mieltä. Mutta se, että asuu kauempana niistä sukulaisista luo ainakin minunlaiselle kovalle murehtijalle aina harmia. Mutta pitäisi osata nauttia edes niistä pienistä hetkistä. <3 Ja onhan meidän aina ollut hyvä olla Saksassakin ja viihdymme koko konkkaronkka hienosti. :)

Mukavaa myöhäistä perjantai-iltaa itse kullekin. :)

6 kommenttia:

 1. Varmasti haipakkaa riittää, kun käytte täällä.♥
  Hyvää vuoden vaihdetta -A- ja kiitos!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa teille myös 😊 Ja on se välillä aika haipakkaa! 😀

   Poista
 2. Kivaa lomailua teillä Suomessa 😊
  Hyvää loppuvuotta 💝T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiva perinne hautuumailla käynti.
  Hyvää uutta vuotta!😚🎊🎉

  VastaaPoista