-

-

lauantai 30. maaliskuuta 2019

Se on kevät nyt!

Nyt on lähipäivinä ollut haipakkaa - mukavaa haipakkaa!

Joudun odottamaan kurssin alkua varmasti vielä tovin, mutta toki lasten kanssa on aina paljon puuhaa, joten hyvä ettei se kurssi ole ylihuomenna alkamassa. ;) En itsekään tiedä tulevasta kurssista yhtikäs yhtään mitään (tarkemmin siis ajankohdasta, kestosta jne.), keine Ahnung, mutta varmasti sitten myöhemmin olen hieman viisaampi. Sitä ennen täytetään päivät kaikelle muulla.

Olen liikkunut aamupäivisin niin kuntosalilla kuin lenkkipolullakin. Olen istunut fillarin satulassa ja kevätsää on hellinyt ihanasti. Lapset olen saattanut kouluun pyörällä ja jatkanut sitten itse matkaa kuntosalille. En omista fitnessammattilaisen kroppaa, mutta tykkään kovasti siitä pyöräilystä ja itsenäisestä kuntoilusta salilla. Muutaman hikipisaran, kun saa tirautettua. En aseta itselleni mitään määriä montako kertaa viikossa pitäisi urheilla tai kuinka paljon kerralla. Näin itseäni ei harmita yhtään, jos joku muu asia on pakko laittaa kuntoilun edelle. On aina uusi päivä jolloin voi hieman liikkua, ei tämä elämä nyt niin vakavaa voi olla.

Viikonloppuisin on kiva istua satulaan ja polkaista lenkille lasten kanssa. Meidän energiset lapset eivät muuta tekisikään! Ja toki ovat sen ikäisiä, että se lenkki voi olla pidempi kuin 1 km....Sataa ukkoja taivaalta mutta kouluunkin pitää polkea pyörällä, heh! Tytär vasta kaatui ja käsijarru meni jotenkin rikki. Onneksi tytär pysyi ehjänä. Se on tärkeintä!! Paikallinen fillarikorjaamo hoiti homman ilmaiseksi muutamassa minuutissa. Nyt voi taas ajella tuhatta ja sataa, varovaisesti kuitenkin. (Meillä on AINA kypärät päässä!)

Lasten ollessa eilen leikkitreffeillä itselläni oli teetreffit ystävän kanssa. :D Istuimme pitkään kahvilan terassilla maailmaa parantaen. Aurinkolasit nenän päällä keikkuen fiilis oli niin kesäinen. Jopa pystyi istumaan ilman takkia hetken aikaa! (Neule tunikan päällä, se lämmitti jo mukavasti) Kaupungilla vastaan kävelleet shortsiasuiset olivat ehkä valinneet liian keveät asut ylleen... ;)

Tälläisia mietteitä ja tapahtumia
lähipäiviltä. Mukavaa lauantaita Sinulle <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti