keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Suklaapalat (ripaus Mariannea!)

No nyt on luvassa vähän herkkua!


Ehkä on hieman hassun kuuluiset määrät, koska puolitin ohjeen suoraan. Tällä kertaa käytössä oli pienempi uunivuoka (johon teen yleensä myös meidän pannarit) ja siksi puolitus. Oikein passelin kokoinen ja jäi herkkua moneksi päiväksi.


Tässä tämä iisi ohje, KLIK!



2 kananmunaa
2,25 dl sokeria
150 g voita
1,5 dl maitoa
3,75 dl jauhoja (minulla oli vehnä- ja maissijauho-mix)
2,5 tl leivinjauhetta
2,5 tl vaniljasokeria
2,5 rkl kaakaojauhetta
Marianne crushia (meillä pussin jämät)


Tällä kertaa kuorrutuksena kaupan valmis suklaakuorrute joka sulatetaan varovaisesti, pikkuisen kerrallaan mikrossa. Päällä pinkkiä valkosuklaarouhetta sekä mansikat somina koristeina. 









Olen ostanut muutaman kerran näitä 
kaupan valmiita kakkukuorrutteita. 

(Löytyy mm. Lidlistä nimellä Kuchen Glasur ja 
toki monissa, monissa muissakin kaupoissa)

On oikein kelpokamaa extemporeleivonnaisia varten. 
Löytyy maito- ja tummasuklaakuorrutusta. 
Ei jähmety liian kovaksi vaan juuri sopivasti. 








Mikä ihana puna mansikoissa. <3




2 kommenttia:

  1. No nyt on niin herkkua😋 Kiva resepti vaikka pääsiäiseksikin.
    Aurinkoisia päiviä Sinulle 💕 T Maija myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli tällainen lasten kanssa leivottu extemporeleivonnainen joka osoittautui niin herkulliseksi! Ja tuli vielä niin nätti :) <3

      Poista