4 ½ dl vehnäjauhoja (itse käytin gluteenitonta jauhoseosta)
2 dl sokeria
1 rkl piparkakkumaustetta
2 tl ruokasoodaa
1 dl rypsiöljyä
3 dl vegaanijogurttia (käytin vegaanista kookosjogurttia)
1 dl pehmeää, kivetöntä taatelia soseutettuna
1 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa
Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään.
Kaada taikina hyvin öljyttyyn ja korppujauhotettuun 1,8 litran torvivuokaan.
Paista uunin keski-/alaosassa 175 asteessa n. 50 min.
Anna jäähtyä vuoassa ennen kumoamista. Tarjoile mieluiten aikaisintaan seuraavana päivänä.
2 dl sokeria
1 rkl piparkakkumaustetta
2 tl ruokasoodaa
1 dl rypsiöljyä
3 dl vegaanijogurttia (käytin vegaanista kookosjogurttia)
1 dl pehmeää, kivetöntä taatelia soseutettuna
1 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa
Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään.
Kaada taikina hyvin öljyttyyn ja korppujauhotettuun 1,8 litran torvivuokaan.
Paista uunin keski-/alaosassa 175 asteessa n. 50 min.
Anna jäähtyä vuoassa ennen kumoamista. Tarjoile mieluiten aikaisintaan seuraavana päivänä.
Ohje on Valion sivuilta jota hieman muokkasin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti