tiistai 10. lokakuuta 2023

Juustokakkua jälkiruoaksi




juustokakkua
After Eight suklaata
sipsejä
Mozartin kuulia
italialaisia konvehteja
Lidlin toffeesuklaata



Meiltä ei lähdetä nälässä eikä varsinkaan ilman jälkiruokaa. Olen aina tykännyt leipoa, mutta nykyään voin jättää essun ja myssyn lepäämään koska tytär hoitaa mielellään leipomishommat. Häneltä se käy käden käänteessä. Hän on rauhallinen leipoessaan eikä turhaan hermostu, jos jokin meneekin vähän hassusti. Ehkä hänestä tulee leipuri-kondiittori, kotitaloudenope tai ehkä astronautti, who knows? ;)

Poika hoitaa sitten syömispuolen. ;) Vaikka lapsesta asti kumpikin on saanut ihan samat mahdollisuudet olla mukana leipomassa tai muuta, hän ei ole enää niin innostunut. Jokaisella on ne omat juttunsa jotka kiinnostaa ja joita tykkää harrastaa. Ja hyvä niin. Poika on kyllä sanonut useampaan otteseen, että voisi perustaa sämpyläketjun Subwayn haastajaksi koska hän tekee niin hyviä aamiaissämpylöitä. (Hänellä on vakioaamupala joka on loppuun asti hiottu täydelliseksi.) :)


Mikä on sinun vakkarijälkiruoka?

Juustokakku on siitä hyvä jälkiruoka, koska sen voi valmistaa hyvissä ajoin, riittää useammalle herkkusuulle ja yleensä kaikki pitävät siitä. :)


Juustokakun ohje, KLIK!

 

2 kommenttia:

  1. Jälkkäri on meillä usein viikonloppuna esim. marjasoppa. Kahvipöytään teen erityisiin juhlapyhiin kakkuja kuten juustokakkuja.

    VastaaPoista